orättvis jävla värld.

Vilken orättvis jävla värld vi lever i. Den är inte rättvis... inte rättvis någonstans.
Jag tänker på alla nära & kära.
Du var en trevlig kille som inte förtjänade detta, ingen av dina nära & kära förtjänade detta. Nu är du också en stjärna i himlen, hälsa erik. Jag är övertygad om att ni kommer ha det bra tillsammans.
Vila i frid Andreas 'Paddan' bjugård.

Julafton

Vaknar upp till julmusik på övervåningen, går upp till min underbara familj, och känner faktiskt lite känsla av jul även om marken inte är vit..
På morgonen fick vi den bästa julklappen vi kunde få!
Bokad resa till Alanya i turkiet 3 veckor i sommar, mamma pappa syster hennes pojkvän jag och så får jag ta med vem jag vill. Det kommer jag se om ett tag vem jag vill ha med. FYFAN VAD KUL. Det är skitfint, vi kommer bo som om det vore vårat eget hus.
Här har ni lite bilder på det, det heter Sea star recident:


lägenheterna

lägenheterna igen + en pool

wihoo

en liten damm

området med pooler bakom

uppe på taket finns bubbelpool

innuti våran lägenhet


utsikt från balkongen

på kvällen

mysigt

mysigt där man kan sätta sig på dagen och dricka något

gym finns det också, där kommer jag stå på morgornarna

dammarna på kvällarna

vargadsrum & kök

sovrum

kök

kök igen

ett till sovrum

toalett

snart kommer vi alanya!<3


Kungen i spelet.

Livet gav mig möjligheter att besegra dig. Jag tog dom.
Och kolla på mig idag. Jag blev kungen i spelet.


-

Jag skulle bara vilja stänga av allt för ett tag..

Snälla tomten, jag har varit snäll i år.





ge mig någon av dessa två jackor tack, så är min vinter räddad.


Nyår!

Nyårsklänningen!


7.min bästavän

Min absoluta bästavän heter Oskar Lundin. Han är världens finaste kille. Det är väldigt svårt att hitta en en bättre vän än honom. Jag har väldigt svårt att lita på folk, jag litar nästan bara på mig själv, men han är ett undantag, en riktig vän, som jag faktiskt litar på. Oskar och jag har känt varandra sedan vi var bebisar. Vi har alltid hängt ihop, vi har haft svackor då vi umgås mindre och perioder vi umgås väldigt mycket. Nu har vi väl hamnat i en period då vi glidit isär väldigt mycket. Du går på gymnasiet, jag går i grundskolan, vi har plugg, olika vänner osv. Men jag kan inte säga annat än att jag Saknar dig, riktigt mycket.. Jag är så glad att jag har dig, vi har hängt tillsammans på varenda nyår! kommer aldrig att glömma när vi firade nyår i fjällen. Satan i gatan, det var tider, så vi hade våra termobyxor på oss, sprang runt och smällde smällare. Åh får rysningar. Oskar är en riktigt fin kille med världens finaste hår, med galen humor och är grym på fotboll. Världens ödmjukaste och bästa kille. Om jag endå med ord kunde beskriva hur glad jag är att vi känner varandra. Thank god.  Det är väldigt tråkigt att vi ses så sällan, att det blivit som det blivit, men vad som än händer kommer jag aldrig att släppa dig. För du får mig att må så himla bra vännen. Trots att vi knappt ses, så är du alltid den första jag kommer att ringa om det är något, och fan dig om du någonsing tvekar på att jag finns här, för det vet du att jag gör, vilken tid på dygnet som helst. Världens finaste vän, du är bäst, jag älskar dig, och kommer alltid att göra, även som pensionär.









du är helt otroligt vännen,<3


.

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life.

Vad fan är det som händer..


Vad är kärlek?

Kärlek för mig finns på många sätt. Kärlek till familjen, kärlek till vänner, eller kärlek då man träffar någon man trivs med väldigt mycket, får pirr i magen och känner något extra. För mig är kärlek både de bästa & värsta som finns på samma gång. Underbart då man hittar någon man litar på och verkligen är kär i, men mindre bra då de tar slut, eller bråk eller skit saker som exempel att bli sårad. Kärlek handlar mycket om att ha förtroende för varandra. Hur fungerar ett förhållande när man endast är svartsjuk eller inte litar på varandra? Det håller inte i längden. Antingen lessnar en eller båda. Tyvärr så har jag fallit för killar som inte är det minsta bra. Om jag ska ha en pojkvän, så ska jag kunna lita på personen, förtroende är verkligen viktigt. "Utsidan tänder oftast lågan, men insiden håller den brinnande". Det är så sant. Jag dömmer inte killar efter utséende, men ser man en kille som ser bra ut, man börjar prata lite och den har underbar sida klart man bli mer intresserad. En trevlig kille är det bästa som finns. Så alla killar, var er själva, trevliga och ha humor så ska ni nog få se att ni får de flesta tjejerna! Det gäller oss tjejer också, man kan vara öppen, trevlig och rolig. Det tjänar man mycket på. Kärleken kan pendla väldigt mycket. Ena sekunden tycker man om en person, sen andra sekunden tänker man "hur kunde jag gilla honom?" Så min första verkligen riktiga kärlek hoppas jag kommer bli med en fin kille, som har förtroende för mig, som jag kan ha för honom, som bryr sig om mig och är öppen och trevlig. Det är perfekt. Ett förhållande är inte alltid en dans på rosor, men har man ett bra förhållande, så kan man lösa de allra jobbigaste perioderna.
Kärlek är underbar, på alla möjliga sätt.



Har bestämmt mig nu

Nu har jag bestämt mig att färga den här hårfärgen innan nyår.
Jag trivs faktiskt bättre som brunett, och nu börjar min färg gå ut och jag ser orangehårig ut.
Skitsnygg färg! :)



4. Det här åt jag idag.

Igår festade jag med mina tjejer så vaknade rätt sent idag, har inte ätit något. Bara middag som bestog av kött i pitabröd med grönsaker och sås.


3. Mina föräldrar

Mina föräldrar heter Marie och Stefan. Dom bor fortfarande ihop och har varit gifta i över 15 år. Mina föräldrar är det absolut bästa jag har. Utan dom hade jag inte varit den tjejen jag har idag. Jag hade aldrig stått på marken utan dom. Dom har fått mig att förstå att jag ska lita på mig själv, de har stärkt mitt självförtroende och dom har gett mig all den kärlek jag verkligen behöver. Jag skulle aldrig kunna tänka mig några andra föräldrar, jag skulle aldrig byta ut dom mot någonting. Världens bästa. De har gett mig tak över huvudet i alla mina snart 16 år. Och dom kommer alltid finnas där tills de inte lever mer. De har alltid funnits med en öppen famn, som föräldrar ska, och jag är så glad att jag kan berätta allt för dom. Dom vet verkligen allt om mig, och de är dom jag litar mest på i hela världen. Jag kommer aldrig kunna beskriva hur jag känner för er, det går inte, jag älskar er för mycket. Vi har våra stunder med bråk, våra stunder då jag bara vill springa där ifrån och skrika på er. Men vilken familj har inte det egentligen? Just nu tycker ni säkert jag är en riktigt jävlig tonnåring, som gör saker ni kanske inte alltid uppskattar som alla tonnåringar gör någon gång liksom. Men ni har själv varit tonnåringar, säkert varit lika jävligar. Jag kan inte mer än säga förlåt för all skit som jag ställt till med ibland, eller alla gånger jag gjort fel. Jag är bara människa jag med. Och jag vet att jag gör fel ibland, men det är inget menat mot er. Om ni bara visste hur glad jag är att vi har den relationen vi faktiskt har. Jag älskar er, jag kommer aldrig kunna tacka er nog. För mig kommer ni alltid betyda mest, alltid. Ni är gjorda av guld, riktiga gulklimpar båda två<3


RSS 2.0